Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Kombucza, kefir i spółka : fermentowane napoje z całego świata / Lökki ; fotografie David Japy ; tłumaczenie Justyna Nowakowska.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: French Publication details: Kraków : Znak Koncept, 2022.Edition: Wydanie IDescription: 159, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788324082957
NUKAT: xx005379820Inne nry kontrolne: (OCoLC)1328126173 Other title:
  • Tytuł oryginału: Kéfir, kombucha et cie : faire ses sodas naturels
  • Fermentowane napoje z całego świata
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ms 63 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000166048
Total holds: 0
Japy, David.
  • Field of activity: Fotografia kulinarna.
  • VIAF ID: 37129850
  • ISNI ID: 0000000016314603
  • Occupation: Fotograficy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 99083793

Nowakowska, Justyna
  • Field of activity: Filologia romańska.
  • Field of activity: Tłumaczenie.
  • VIAF ID: 2411159109723906900005
  • Occupation: Filolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010356

  • Occupation: Tłumaczki.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 2008273296

Lökki.
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • Field of activity: Drobnoustroje.
  • Field of activity: Probiotyki.
  • Field of activity: Kombucza.
  • Field of activity: Kefir.
  • Field of activity: Fermentacja.
  • Field of activity: Kombucza (napój).