Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ser, skórka sera i ser topiony - Oznaczanie zawartości natamycyny - Część 2: Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej dla sera, skórki sera i sera topionego PN-EN ISO 9233-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2022.Opis: 2, 15, [1] stron : ilustracje ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788383231907
Inny tytuł:
  • PN-EN ISO 9233-2:2018-06
  • Numer ujednolicony: PN-EN ISO 9233-2:2018-06
  • Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese (ISO 9233-2:2018) [Inny tytuł]
Inna postać fizyczna:
  • Dostępny również w wersji elektronicznej.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N-8099 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153834
Liczba zamówień: 0

ICS 67.100.30.

Bibliografia na stronie 15.

Dostępny również w wersji elektronicznej.

Wprowadza EN ISO 9233-2:2018, IDT ; ISO 9233-2:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-2:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku.

Wprowadza EN ISO 9233-2:2018, IDT ; ISO 9233-2:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-2:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku.

Polska.