Ser, skórka sera i ser topiony - Oznaczanie zawartości natamycyny - Część 2: Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej dla sera, skórki sera i sera topionego PN-EN ISO 9233-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788383231907
- PN-EN ISO 9233-2:2018-06
- Numer ujednolicony: PN-EN ISO 9233-2:2018-06
- Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese (ISO 9233-2:2018) [Inny tytuł]
- Dostępny również w wersji elektronicznej.
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N-8099 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153834 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.100.30.
Bibliografia na stronie 15.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Wprowadza EN ISO 9233-2:2018, IDT ; ISO 9233-2:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-2:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku.
Wprowadza EN ISO 9233-2:2018, IDT ; ISO 9233-2:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-2:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku.