Methods in food science and technology. Part 1 / monograph edited by Maria Walczycka, Urszula Błaszczyk.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788366602618
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 66 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000166301 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190312 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000166299 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190313 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000166300 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107727 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000166303 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107728 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000166304 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 48 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000166302 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografie przy pracach.