Podstawy automatyzacji procesów w przemyśle spożywczym. Cz. 1, Materiały do ćwiczeń laboratoryjnych / Antoni Ryniecki.
Material type:
TextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej w PoznaniuPublication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1990.Description: 130 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 136089 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000056082 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 136088 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000056081 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 066032 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Available | 1000011367 |
Total holds: 0
Dla studentów Wydziału Technologii Żywności.
