Baner ze zdjęciem biblioteki

Podstawy automatyzacji procesów w przemyśle spożywczym. Cz. 1, Materiały do ćwiczeń laboratoryjnych / Antoni Ryniecki.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej w PoznaniuPublication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1990.Description: 130 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2007970175Inne nry kontrolne: (OCoLC)749561726 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 136089 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 3 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000056082
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 136088 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000056081
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 066032 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Available 1000011367
Total holds: 0

Dla studentów Wydziału Technologii Żywności.