Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Salt, fat, acid, heat : cztery składniki / Samin Nosrat ; ilustracje Wendy MacNaughton ; tłumaczenie Katarzyna Kmieć-Krzewniak.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Kraków : Znak Litera Nova, 2020.Edition: Wydanie IDescription: 473, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788324070374
Uniform titles:
  • Salt, fat, acid, heat (pol.)
Subject(s):

Tytuł oryginału: Salt, fat, acid, heat : mastering the elements of good cooking.

Bibliografia na stronach 455-457. Indeks.

Nosrat, Samin
  • Field of activity: Gotowanie.
  • VIAF ID: 162152380108101761324
  • Occupation: Kucharze (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 2019300006

MacNaughton, Wendy.
  • VIAF ID: 258326889
  • Occupation: Ilustratorzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010366