Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ urynkowienia na zmiany w spożyciu żywności i ich konsekwencje w stanie odżywienia : materiały z konferencji naukowej zorganizowanej przez Polskie Towarzystwo Technologów Żywności w dniu 9 listopada 1990 r. w Warszawie.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. PTTŻ, 1991.Description: 112 s. : il. ; 22 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2002920287Inne nry kontrolne: (OCoLC)749305377 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 138726 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000056046
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 138727 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000056045
Total holds: 0

Opis wg okł.

Bibliogr. przy ref.