Wpływ urynkowienia na zmiany w spożyciu żywności i ich konsekwencje w stanie odżywienia : materiały z konferencji naukowej zorganizowanej przez Polskie Towarzystwo Technologów Żywności w dniu 9 listopada 1990 r. w Warszawie.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydaw. PTTŻ, 1991.Description: 112 s. : il. ; 22 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 138726 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000056046 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 138727 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000056045 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Opis wg okł.
Bibliogr. przy ref.
