Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zearalenonu w żywności na bazie kukurydzy dla dzieci, mące jęczmiennej, mące kukurydzianej, polencie, mące przennej oraz żywności na bazie zbóż dla niemowląt i małych dzieci - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego i detekcją fluorescencyjną PN-EN 15850 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2014.Description: [2], 18 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788327521156
Other title:
  • PN-EN 15850:2010
  • Foodstuffs - Determination of zearalenone in maize based baby food, barley flour maize flour, polenta, wheat flour and cereal based foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection [Other title]
  • Nr ujednolicony: PN-EN 15850:2010
Available additional physical forms:
  • Dostępne także w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7931 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000128017
Total holds: 0

ICS 67.060.

Bibliogr. s. 17.

Dostępne także w wersji elektronicznej.

Wprowadza EN 15850:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 20 maja 2010 r.

Wprowadza EN 15850:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 20 maja 2010 r.

Polska.
Polska.