Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ser topiony i przetwory z sera topionego - Obliczanie zawartości dodanych substancji emulgujących i regulatorów kwasowości/pH będących cytrynianami, wyrażonych jako kwas cytrynowy PN-ISO 12082 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2023.Description: 6, [2] stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788383473116
Other title:
  • PN-ISO 12082:2023-07
  • Numer ujednolicony: PN-ISO 12082:2023-07
  • Processed cheese and processed cheese products - Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid [Other title]
Available additional physical forms:
  • Dostępny również w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N-8117 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153858
Total holds: 0

ICS 67.100.30.

Dostępny również w wersji elektronicznej.

Wprowadza ISO 12082:2006, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 5 czerwca 2023 roku.

Wprowadza ISO 12082:2006, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 5 czerwca 2023 roku.

Polska.