Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Wykrywanie napromieniowania żywności zawierającej celulozę metodą spektroskopii ESR PN-EN 1787 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2023.Description: 2, 15 stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Arkusz
ISBN:
  • 9788383477787
Other title:
  • PN-EN 1787:2022-09
  • Numer ujednolicony: PN-EN 1787:2022-09
  • Foodstuff - Detection of irradiated foodstuff containing cellulose by ESR spectroscopy [Other title]
Subject(s):
Total holds: 0

ICS 67.050.

Bibliografia na stronach 14-15.

Tłumaczenie Normy Europejskiej EN 1787:2022 Foodstuff - Detection of irradiated foodstuff containing cellulose by ESR spectroscopy z języka angielskiego.

Wprowadza EN 1787:2022, IDT. Zastępuje PN-EN 1787:2001. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 12 sierpnia 2022 r.

Wprowadza EN 1787:2022, IDT. Zastępuje PN-EN 1787:2001. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 12 sierpnia 2022 r.

Polska.