Przewodnik do ćwiczeń z technologii przetwórstwa owoców i warzyw / Jan Oszmiański, Jerzy Sożyński.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8387866431
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108310 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000167206 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108311 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000167207 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 146623 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000053730 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.