Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia jaj : praca zbiorowa / pod red. A. Niewiarowicza ; aut. Urszula Hojan-Lubawa [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, cop. 1970.Opis: 370 s. : fot., rys., wykr., err. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 69955 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000170069
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 69956 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000170070
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Książka przeznaczona dla inżynierów zatrudnionych w przemyśle jajczarskim, dla studentów wydziałów technologii rolno-spożywczej WSR.

Hojan-Lubawa, Urszula.
  • Obszar działalności: Drób.
  • Obszar działalności: Hodowla.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 165979373