Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301233907
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108076 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000169242 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mi 29 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000169241 |
Total holds: 0
Bibliografia na stronach 162-176. Indeks.
Dla studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia.