Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : PZWL, 2024.Edition: Wydanie IDescription: XI, 189 stron : ilustracje kolorowe ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301233907
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0108076 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000169242
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mi 29 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000169241
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 162-176. Indeks.

Dla studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia.