Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Advances in preconcentration and dehydration of foods / edited by Arnold Spicer.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: London : Applied Science Publishers Ltd, © 1974.Description: X, 526 stron : ilustracje ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0853345996
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 87593 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000165643
Total holds: 0

Na stronie przytytułowej: A symposium organised by IUFoST and held at Selsdon Park Hotel, Croydon, Surrey, U.K.

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.