Advances in preconcentration and dehydration of foods / edited by Arnold Spicer.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0853345996
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 87593 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000165643 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn WL Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na stronie przytytułowej: A symposium organised by IUFoST and held at Selsdon Park Hotel, Croydon, Surrey, U.K.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.