Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wissenschaft und Praxis der Getreidekonditionierung : mit einer Einführung in die Grundprobleme der Getreidetrocknung / von Werner Schäfer und Ludwig Altrogge.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Fortschritte der GetreideforschungSzczegóły wydania: Detmold : Verlag Moritz Schäfer, 1960.Opis: XVI, 396, [1] strona : ilustracje ; 21 cm + 1 FarbskalaTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 26334 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000165986
Liczba zamówień: 0

Na stronie tytułowej: Mit 170 Abbildungen und 120 Tabellen sowie einer Farbskala.

Bibliografia na stronach: 364-379. Indeks.

Schäfer, Werner.
  • Obszar działalności: Chemia.
  • VIAF ID: 628158127377015150004
  • Zawód: Chemicy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339

Altrogge, Ludwig.
  • Obszar działalności: Piekarstwo.
  • VIAF ID: 3433158127384915150002
  • Zawód: Chemicy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339