Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości cukru - Metoda wysokosprawnej chromatografii anionowymiennej sprzężonej z pulsacyjną detekcją amperometryczną (HPAEC-PAD) PN-EN ISO 22184 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, © Copyright 2024.Description: [2], 32 strony : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788383723075
Other title:
  • Numer ujednolicony: PN-EN ISO 22184:2021-07
  • PN-EN ISO 22184:2021-07
  • Milk and milk products - Determination of sugar contents - High performance anion exchange chromatography with pulsed amperometric detection method (HPAEC-PAD) [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N-8133 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153874
Total holds: 0

ICS 67.100.01.

Norma Europejska EN ISO 22184:2021 Milk and milk products - Determination of sugar contents - High performance anion exchange chromatography with pulsed amperometric detection method (HPAEC-PAD) ma status Polskiej Normy.

Bibliografia na stronie 32.

Wprowadza EN ISO 22184:2021, IDT, ISO 22184:2021, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 czerwca 2021 r.

Wprowadza EN ISO 22184:2021, IDT, ISO 22184:2021, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 czerwca 2021 r.

Polska.