Baner ze zdjęciem biblioteki

Właściwości użytkowe wysokoamylopektynowej skrobi ziemniaczanej oraz preparatów z niej wytworzonych / Aleksander Walkowski, Grażyna Lewandowicz, Włodzimierz Balcerek, Grażyna Szymańska, Ewa Voelkel, Wojciech Krzyżaniak.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie- gospodarcze znaczenie uprawy ziemniaka w Polsce Strony 513-524 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 500 (2004), strony 513-524
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 522-523.

Streszczenie angielskie.

Walkowski, Aleksander.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 96613173

  • VIAF ID: 316019121
Voelkel, Ewa.
Krzyżaniak, Wojciech
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Akademia Rolnicza (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122164