Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia przemysłu spożywczego / M. Sucharczuk, Z. Wasilewski, Z. Ziółkowski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydaw. Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1956.Opis: 519, [1] s. : fot., rys., wykr., err. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Kolekcja Sygnatura Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Dedykacje i autografy 170450 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Nie udostępnia się Dedykacja od Zygmunta Wasilewskiego dla dr Franciszka Nowowtnego. 1000167320
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 94620 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000170406
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Podręcznik przeznaczony dla uczniów Technikum Przemysłu Spożywczego.

Wasilewski, Zygmunt
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 102030655