Technologia przemysłu spożywczego / M. Sucharczuk, Z. Wasilewski, Z. Ziółkowski.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Uwagi | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Dedykacje i autografy | 170450 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Nie udostępnia się | Dedykacja od Zygmunta Wasilewskiego dla dr Franciszka Nowowtnego. | 1000167320 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 94620 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000170406 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik przeznaczony dla uczniów Technikum Przemysłu Spożywczego.