Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia przyrządzania potraw. Cz. 2 / Jadwiga Badecka-Celczyńska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwa Gospodarcze, 1954.Description: 148, [2] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 37761 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000171685
Total holds: 0

Podręcznik dla zasadniczych szkół gastronomicznych, wydział kucharski.