Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Barley and malt : biology, biochemistry, technology / ed. by A. H. Cook.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: New York ; London : Academic Press, 1962.Opis: XIV, [1], 740 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 28341 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000171771
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.