Technologia drobiu / autorzy Wojciech Doruchowski, Tadeusz Grabowski, Urszula Lubawa, Adam Niewiarowicz, Henryk Wcisło, Zofia Woś, Witold Trippenbach, Jerzy Ziołecki ; praca zbiorowa pod redakcją Adama Niewiarowicza.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 39762 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000170442 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 39381 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000170443 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Książka przeznaczona dla personelu inżynieryjno-technicznego oraz dla studentów wydziałów technologii rolno-spożywczej.