Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Związki chemiczne produktów spożywczych / Aleksander Lempka, Marian Kasperek.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa ; Poznań : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1977.Opis: 348 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: zz2003854641Inne nry kontrolne: (OCoLC)749199903 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 93365 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000168421
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Skrypt dla studentów akademii ekonomicznych i rolniczych.