Baner ze zdjęciem biblioteki

Zmiany zawartości skrobi i cukrów w bulwach ziemniaka odmiany „Desiree” i jej typów modyfikowanych genetycznie, zachodzące podczas przechowywania / Anna Pęksa, Grażyna Lisińska, Jan Szopa.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx005845892 In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie - perspektywy ekologicznej produkcji ziemniaka w Polsce = Consumption and industrial potatoes and their preservation - perspectives of ecological potatoe production in Poland. Warszawa : PAN. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2002. Strony 365-374 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 489 (2002), strony 365-374
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 372-373.

Streszczenie w języku angielskim.