Baner ze zdjęciem biblioteki

Preferencje konsumenckie na rynku żywności wzbogaconej i ekologicznej w aspekcie zdrowego stylu życia / Jan Krupa, Beata Dec.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Other title:
  • Consumer preferences for the enriched foods market in the context of healthy lifestyle [Other title]
In: Kreowanie przedsiębiorczości w turystyce na terenach wiejskich oraz ochrona środowiska i dziedzictwa kulturowego S. 355-371Summary: Zakres i treść: współczesne trendy na rynku żywności, metodologia badań, wyniki i ich analiza (preferencje konsumenckie w zakresie żywności wzbogaconej i funkcjonalnej, preferencje konsumenckie w zakresie żywności ekologicznej).
No physical items for this record

Tyt. nagł.

Bibliogr. s. 370-371.

Zakres i treść: współczesne trendy na rynku żywności, metodologia badań, wyniki i ich analiza (preferencje konsumenckie w zakresie żywności wzbogaconej i funkcjonalnej, preferencje konsumenckie w zakresie żywności ekologicznej).

Streszcz. ang.