Toksyny biologiczne z mikroglonów słodko- i słonowodnych / Antonino Santi Delia, Gabriella Caruso, Lucia Melcarne, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Pasqualina Laganà.
Material type:
ArticleLanguage: Polish Original language: English NUKAT: xx004148601Inne nry kontrolne:
(OCoLC)1010866539
In:
Laganà, Pasqualina Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności. Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017. S. 19-64Summary: Zakres i treść: mikroorganizmy wytwarzające toksyny, typologia toksyn, mechanizmy działania i syndromy, metody analizy toksyn, perspektywy badawcze na przyszłość.
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 54-64.
Zakres i treść: mikroorganizmy wytwarzające toksyny, typologia toksyn, mechanizmy działania i syndromy, metody analizy toksyn, perspektywy badawcze na przyszłość.
Tekst tł. z jęz. ang.
