Baner ze zdjęciem biblioteki

Toksyny biologiczne z mikroglonów słodko- i słonowodnych / Antonino Santi Delia, Gabriella Caruso, Lucia Melcarne, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Pasqualina Laganà.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Original language: English NUKAT: xx004148601Inne nry kontrolne: (OCoLC)1010866539 In: Laganà, Pasqualina Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności. Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017. S. 19-64Summary: Zakres i treść: mikroorganizmy wytwarzające toksyny, typologia toksyn, mechanizmy działania i syndromy, metody analizy toksyn, perspektywy badawcze na przyszłość.
No physical items for this record

Tyt. nagł.

Bibliogr. s. 54-64.

Zakres i treść: mikroorganizmy wytwarzające toksyny, typologia toksyn, mechanizmy działania i syndromy, metody analizy toksyn, perspektywy badawcze na przyszłość.

Tekst tł. z jęz. ang.