Baner ze zdjęciem biblioteki

Planowanie spożycia na poziomie indywidualnym przy zastosowaniu norm żywieniowych = Planning diets at the individual level using dietary reference values / Wojciech Roszkowski, Ewa Sicińska, Anna Brzozowska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Other title:
  • Planning diets at the individual level using dietary reference values
In: Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania Strony 11-20
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronie 20.

Streszczenie angielskie.

Roszkowski, Wojciech.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Dietetyka.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122192

  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

Sicińska, Ewa