Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ składu chemicznego opakowań żywności na przydatność technologiczną : kwestie bezpieczeństwa i higieny żywności / Salvatore Parisi, Caterina Barone, Giorgia Caruso.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleNUKAT: xx004711820Inne nry kontrolne: (OCoLC)1126620308 In: Caruso, Giorgia. Autor Chemia materiałów opakowaniowych. Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017. Strony 9-30Summary: Bezpieczeństwo żywności a materiały opakowaniowe, aspekty prawne w Unii Europejskiej: obecna sytuacja, deklaracja zgodności dla opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością, zagadnienie przydatności technologicznej materiałów do produkcji opakowań żywności, przewidywane zachowanie opakowań do żywności w normalnych warunkach użytkowania - zastosowania praktyczne.
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 29-30.

Bezpieczeństwo żywności a materiały opakowaniowe, aspekty prawne w Unii Europejskiej: obecna sytuacja, deklaracja zgodności dla opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością, zagadnienie przydatności technologicznej materiałów do produkcji opakowań żywności, przewidywane zachowanie opakowań do żywności w normalnych warunkach użytkowania - zastosowania praktyczne.

Zawiera streszczenie.