Potrawy z owoców i warzyw / Anna Derbis, Ewa Superczyńska.
By: Contributor(s): Material type:
ArticleNUKAT: xx004825538Inne nry kontrolne:
(OCoLC)1148465084
In:
Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 167-184
No physical items for this record
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 184.
Derbis, Anna.
- VIAF ID: 90147266558335480298
-
1
Choroby zakaźne zwierząt łownych z zarysem biologii /
-
2
Niektóre mało znane warzywa z Chin do uprawy w Polsce /
by Hołubowicz, Roman. -
3
Higiena i dobrostan zwierząt :
by Bauza-Kaszewska, Justyna. -
4
Podstawy konstrukcji urządzeń medycznych. Cz. 1, Podstawy rysunku technicznego maszynowego, wytrzymałość zmęczeniowa, połączenia /
by Szala, Grzegorz. -
5
Statystyczne metody weryfikacji założeń w analizie danych doświadczalnych przy badaniu odrębności, wyrównania i trwałości (OWT) nowych odmian roślin uprawnych /
by Zawieja, Bogna -
6
Zielone dachy jako element zrównoważonych systemów odwadniających na terenach zurbanizowanych /
by Burszta-Adamiak, Ewa. -
7
A carpological monograph of Central European spiecies of the Carex L. (Cyperaceae) genus /
by Janyszek, Magdalena. -
8
Ochrona krajobrazu w procesie przekształceń obszarów wiejskich /
by Raszeja, Elżbieta. -
9
Związki fenolowe w nalewkach z wybranych owoców /
by Sokół-Łętowska, Anna Małgorzata. -
10
Podstawy polityki regionalnej /
-
11
Analiza fragmentów genomu łubinu wąskolistnego (Lupinus angustifolius L.) zawierających sekwencje kodujące syntazę chalkonową /
by Narożna, Dorota. -
12
Znaczenie topografii powierzchni w transformacji warstwy wierzchniej walcowych par tocznych /
by Musiał, Janusz. -
13
Analiza żywności :
-
14
Dziesięciolecie zmian 2005-2014 :
by Baltyn, Monika. -
15
Modyfikowany genetycznie len włóknisty (Linum usitatissimum L.) :
by Bujak, Henryk. -
16
Liście i owoce morwy białej (Morus alba L.) jako potencjalne źródło skladników kształtujących wybrane właściwości prozdrowotne żywności /
by Kobus-Cisowska, Joanna. -
17
Kształtowanie terenów zieleni z elementami ekologii /
by Haber, Zbigniew -
18
Finansowe i zarządcze uwarunkowania zmienności wypadków przy pracy w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego =
by Zielińska, Anetta -
19
Wpływ właściwości fizykochemicznych i struktury skrobi modyfikowanych na ich funkcjonalność w tworzeniu i stabilizacji emulsji spożywczych /
by Le Thanh-Blicharz, Joanna. -
20
Wrażliwość smakowa oraz postawy osób starszych wobec żywności, ze szczególnym uwzględnieniem żywności funkcjonalnej /
by Jędrusek-Golińska, Anna. -
21
Wpływ planowanej kopalni Oczkowice na ekonomiczny, produkcyjny i społeczny potencjał rolnictwa i jego otoczenia na Południowo-Zachodni Obszar Funkcjonalny województwa wielkopolskiego /
by Poczta, Walenty -
22
Monitorowanie zagrożeń /
-
23
Stan zachowania i trwałość historycznych układów przestrzennych dawnych wsi i majątków w strukturze Poznania /
by Wilkaniec, Agnieszka. -
24
Technika zakładania i pielęgnacji terenów zieleni /
by Dulcet, Edmund. -
25
Przy gnieździe sokoła wędrownego ;
by Sokołowski, Jan
Potrawy z owoców i warzyw /
APA
Derbis A., Superczyńska E., .Potrawy z owoców i warzyw. : .
Chicago
Derbis Anna, Superczyńska Ewa, .Potrawy z owoców i warzyw. : .
Harvard
Derbis A., Superczyńska E., .Potrawy z owoców i warzyw. : .
MLA
Derbis Anna, Superczyńska Ewa, .: . .
