Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Rola tłuszczów, białek i węglowodanów w organizmie człowieka / Paweł Antoni Kołodziejski, Ewa Pruszyńska-Oszmałek, Maciej Sassek.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułNUKAT: xx005199555Inne nry kontrolne: (OCoLC)1273303967 W: Fizjologia żywienia. Warszawa : PZWL, 2019. Strony 87-119
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 118-119.

Kołodziejski, Paweł Antoni.
  • Obszar działalności: Biologia.
  • Obszar działalności: Fizjopatologia.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034391

  • VIAF ID: 413147965861784081994
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

Pruszyńska-Oszmałek, Ewa.
  • Obszar działalności: Zootechnika.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034391

  • VIAF ID: 315229044
  • WIKIDATA ID: Q56983817
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877