Funkcje i znaczenie mikrobioty jelitowej / Ewelina Swora-Cwynar, Aneta Miżdal, Agnieszka Pompecka, Jacek Karczewski, Agnieszka Dobrowolska.
By: Contributor(s): Material type:
ArticleNUKAT: xx005201670Inne nry kontrolne:
(OCoLC)1273303402
In:
Fizjologia żywienia. Warszawa : PZWL, 2019. Strony 213-230
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 228-230.
- Field of activity: Dietetyka.
-
Associated group: Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego (Poznań).
Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007034321
- VIAF ID: 59163408853700091653
-
Occupation: Dietetyczki.
Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96010382
- Field of activity: Dietetyka.
-
Associated group: Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego (Poznań).
Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007034321
- VIAF ID: 48163409013200092225
-
Occupation: Dietetyczki.
Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96010382
- Field of activity: Immunologia kliniczna.
- Field of activity: Biologia doświadczalna.
- Field of activity: Nauki medyczne.
- Field of activity: Medycyna.
-
Associated group: Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego (Poznań).
Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007034321
- VIAF ID: 311811106
-
Occupation: Lekarze.
Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010474
-
Occupation: Nauczyciele akademiccy.
Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877
-
501
Urządzenia chłodnicze dla handlu i zakładów żywienia zbiorowego - Witryny chłodzące - Wymagania i badania PN-88/A-55652 /
-
502
Aparaty płytowe do termicznej obróbki płynów spożywczych - Typy, podstawowe parametry, wymiary i wymagania PN-91/A-55547 /
-
503
Przetwory zbożowe - Mąka makaronowa zwyczajna PN-93/A-74020 /
-
504
Warzywa świeże - Groch zielony PN-80/R-75763 /
-
505
Tłuszcze zwierząt rzeźnych - Podstawowe nazwy, określenia i klasyfikacja PN-88/A-85804 /
-
506
Kotły warzelne elektryczne dla zakładów żywienia zbiorowego PN-91/A-55535 /
-
507
Makaron zwyczajny PN-93/A-74133 /
-
508
Wyroby cukiernicze trwałe - Guma do żucia PN-93/A-88100 /
-
509
Warzywa świeże - Ogórki PN-85/R-75359 /
-
510
Linie schładzania mleka w przepływie - Podstawowe parametry PN-86/A-55554 /
-
511
Ziarno zbóż roślin strączkowych i roślin oleistych :
-
512
Pieczywo pszenne półcukiernicze PN-93/A-74106 /
-
513
Opis bibliograficzny - Dokumenty normalizacyjne PN-87/N-01152/03 /
-
514
Tłuszcze zwierzęce jadalne topione PN-90/A-85802 /
-
515
Pieczywo mieszane PN-93/A-74103 /
-
516
Owoce świeże - Jabłka PN-84/R-75024 /
-
517
Miksery gastronomiczno-cukiernicze - Wymagania i badania PN-84/A-55541 /
-
518
Owoce świeże - Jabłka PN-84/R-75024 /
-
519
Homogenizatory do mleka - Podstawowe parametry PN-86/A-55552 /
-
520
Zbiorniki do mleka i produktów mleczarskich - Podział, podstawowe parametry i wymiary - Wymagania i badania PN-86/A-55553 /
-
521
Urządzenia chłodnicze dla handlu i zakładów żywienia zbiorowego - Ogólne wymagania i badania PN-88/A-55650 /
-
522
Mleko kozie pasteryzowane PN-91/A-86005 /
-
523
Woda i ścieki - Badania specjalne osadów - Oznaczanie aktywności dehydrogenaz w osadzie czynnym metodą spektrofotometryczną z TTC PN-82/C-04616.08 /
-
524
Woda i ścieki - Badanie zawartości nitrobenzenu - Postanowienia ogólne i zakres normy PN-89/C-04639/01 /
-
525
Instalacje wewnętrzne wodociągowe i kanalizacyjne - Oznaczenia na rysunkach PN-84/B-01701 /
Funkcje i znaczenie mikrobioty jelitowej /
APA
Swora-Cwynar E., Miżdal A., Pompecka A., Karczewski J. & Dobrowolska-Zachwieja A.Funkcje i znaczenie mikrobioty jelitowej. : .
Chicago
Swora-Cwynar Ewelina, Miżdal Aneta, Pompecka Agnieszka, Karczewski Jacek and Dobrowolska-Zachwieja Agnieszka.Funkcje i znaczenie mikrobioty jelitowej. : .
Harvard
Swora-Cwynar E., Miżdal A., Pompecka A., Karczewski J. and Dobrowolska-Zachwieja A.Funkcje i znaczenie mikrobioty jelitowej. : .
MLA
Swora-Cwynar Ewelina, Miżdal Aneta, Pompecka Agnieszka, Karczewski Jacek and Dobrowolska-Zachwieja Agnieszka.: . .
