Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Czynniki żywieniowe wpływające na kształtowanie mikrobioty przewdu pokarmowego / Ewelina Ewa Książek, Zuzanna Chęcińska-Maciejewska, Alina Grochowalska, Hanna Krauss.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułNUKAT: xx005201699Inne nry kontrolne: (OCoLC)1273301391 W: Fizjologia żywienia. Warszawa : PZWL, 2019. Strony 231-249
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 248-249.

Książek, Ewelina Ewa.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008033220

  • VIAF ID: 40163408871800091531
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

Grochowalska, Alina.
  • Obszar działalności: Nauki przyrodnicze.
  • VIAF ID: 311805048