Baner ze zdjęciem biblioteki

Analiza dyskryminacyjna jako metoda przewidywania smaku alkaloidów pochodzenia roślinnego / Natalia Nowotna-Kromolicka, Inga Klimczak, Ewa Jońska-Muteba.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx005776390 In: Łubin: wysokobiałkowa roślina XXI wieku. Warszawa : Polskie Towarzystwo Łubinowe, 2003. Strony 391-397 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 495(2003), strony 391-397
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronie 396.

Streszczenie angielskie.

Nowotna-Kromolicka, Natalia.
  • Associated group: Akademia Ekonomiczna (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93080022

Klimczak, Inga.
  • Field of activity: Żywność.
  • Field of activity: Analiza sensoryczna.
  • Associated group: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061536

  • ORCID: 0000-0002-3110-3630
  • VIAF ID: 161978889
  • ISNI ID: 0000000111427702
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878