Probiotyki : warsztaty zorganizowane w ramach projektu Accompanying Measure do projektu Flair-Flow Europe IV : Kraków, 20.06.2002 / [oprac. red. Ewa Ślawska ; tł. tekstów z j. ang. na j. pol. Monika Trząskowska] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371081014
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 146721 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000055012 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 146722 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000055011 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Przedm.: Warsztaty pt. Probiotyki zostały zorganizowane w dn. 20.06.2002 w Krakowie ramach projektu Accompanying Measure - AM do projektu Flair Flow Europe IV (FFE) realizowanego w ramach V Programu Ramowego Unii Europejskiej.
Bibliogr. przy ref.
Część ref. równolegle w jęz. ang. i pol.
Streszcz. ang.