Baner ze zdjęciem biblioteki

Instrumentalna metoda oceny barwy produktów smażonych z ziemniaka / Anna Frydecka-Mazurczyk, Kazimiera Zgórska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx005856263 In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie - perspektywy ekologicznej produkcji ziemniaka w Polsce = Consumption and industrial potatoes and their preservation - perspectives of ecological potatoe production in Poland. Warszawa : PAN. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2002. Strony 383-390 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 489 (2002), strony 383-390
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 388-389.

Streszczenie w języku angielskim.

Frydecka-Mazurczyk, Anna.
Zgórska, Kazimiera.