Baner ze zdjęciem biblioteki

Porównanie właściwości fizykochemicznych skrobi utlenionych chloranem (III) sodu i nadtlenkiem wodoru / Teresa Fortuna, Sławomir Pietrzyk.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx005856289 In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie - perspektywy ekologicznej produkcji ziemniaka w Polsce = Consumption and industrial potatoes and their preservation - perspectives of ecological potatoe production in Poland. Warszawa : PAN. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2002. Strony 401-411 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 489 (2002), strony 401-411
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 410-411.

Streszczenie w języku angielskim.

Pietrzyk, Sławomir
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034392

  • VIAF ID: 359164721382402340008