Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Niektóre genetyczne i technologiczne aspekty produkcji trzody chlewnej mięsnej / Jan Mazaraki.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Rozprawy - Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie ; nr 1Szczegóły wydania: Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Wyższej Szkoły Rolniczej, 1966.Opis: 55, [1] s. : il. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy: Uwaga dotycząca dysertacji: Praca habilitacyjna. Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie, 1966.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL MLZ-000404 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000174563
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 43739 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000157569
Liczba zamówień: 0

Praca habilitacyjna. Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie, 1966.