Niektóre genetyczne i technologiczne aspekty produkcji trzody chlewnej mięsnej / Jan Mazaraki.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | MLZ-000404 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000174563 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 43739 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000157569 |
Liczba zamówień: 0
Praca habilitacyjna. Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie, 1966.