Wpływ słodowej i jęczmiennej amylazy na surową nieskleikowaną skrobię / Franciszek Nowotny.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: German Publication details: Poznań : [s.n.], 1938 Description: [2], 38 s., [8] s. tabl. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | MLZ-000509 (Browse shelf(Opens below)) | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000168877 |
Odb.: Roczniki Nauk Rolniczych i Leśnych t. 45.
Praca doktorska. Politechnika Lwowska, 1937.
Wydano z pomocą finansową Ministerstwa Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego
Streszcz. niem.
