Chłodnictwo w obrocie i przetwórstwie jajczarskim / Janusz Wagner.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Polskie Wydawnictwa Gospodarcze, 1951.Opis: 59 s. : il. ; 21 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 79749 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000174721 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn WL Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Bibliogr. s. 59.
Broszura jest szczególnie zalecana pracownikomaparatu gospodarczego zwiazanego z przeróbkąm składowaniem i dystrybucją jaj.
