Zawartość żółtka, białka i skorupy w jajach kur zielononóżek, legornów i rhodeislandów = The weight of yolk, white and shell in the eggs of Polish Greenleg, Leghorn and Rhode-Island Fowls / podały Laura Kaufman i Helena Bączkowska.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Pamiętnik Państwowego Instytutu Naukowego Gospodarstwa Wiejskiego w Puławach ; t. 17, z. 2, rozprawa nr 263 B.Publication details: Puławy : nakładem Państw. Inst. Nauk. Gospod. Wiejsk., 1938 Description: Strony: [57]-80 : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Tytuł równoległy: The weight of yolk, white and shell in the eggs of Polish Greenleg, Leghorn and Rhode-Island Fowls
| Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 18772 II (Browse shelf(Opens below)) | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000174747 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 13.
Streszczenie w języku angielskim.
