Baner ze zdjęciem biblioteki

Zawartość żółtka, białka i skorupy w jajach kur zielononóżek, legornów i rhodeislandów = The weight of yolk, white and shell in the eggs of Polish Greenleg, Leghorn and Rhode-Island Fowls / podały Laura Kaufman i Helena Bączkowska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Pamiętnik Państwowego Instytutu Naukowego Gospodarstwa Wiejskiego w Puławach ; t. 17, z. 2, rozprawa nr 263 B.Publication details: Puławy : nakładem Państw. Inst. Nauk. Gospod. Wiejsk., 1938 Description: Strony: [57]-80 : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Tytuł równoległy: The weight of yolk, white and shell in the eggs of Polish Greenleg, Leghorn and Rhode-Island Fowls
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 18772 II (Browse shelf(Opens below)) Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000174747
Total holds: 0

Bibliogr. s. 13.

Streszczenie w języku angielskim.