Food chemistry / ed. by Owen R. Fennema.
Material type:
TextSeries: Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc ; 76Publication details: New York [etc.] : Marcel Dekker, cop. 1996.Edition: 3rd edDescription: [5], XII, 1069 s. : il. ; 26 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0824796918
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Depozyt
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 144217 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Checked out | 25.09.2027 | 1000005949 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
| 144214 II Dokumenty Wspólnot Europejskich / | 144215 II Czy integracja europejska jest szansą dla polskiego rolnictwa? / | 144216 II Izrael / | 144217 II Food chemistry / | 144218 II Elementy rachunku prawdopodobieństwa i statystyki matematycznej / | 144219 II Elementy rachunku prawdopodobieństwa i statystyki matematycznej / | 144220 II Statystyka matematyczna / |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
