Kuchnia ormiańska / [aut. S. Ł. Agulan et al. ; tł. Halina Trafisz-Zalewska].
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: rosyjski Szczegóły wydania: Warszawa : Państwowe Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1987.Opis: 236, [4] s. ; 21 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8309012055
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 129330 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000057429 |
Liczba zamówień: 0
Tyt. oryg: Armianskaja kulinaria.
Indeks.
