Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320427207
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081440 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000059340 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081408 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000059374 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081409 (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000059379 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147109 II (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000057857 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147108 II (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000057856 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080780 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000057671 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080779 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000057670 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080778 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000057669 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080777 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000057668 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080776 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000057667 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080781 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000057666 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080775 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000057665 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080774 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000057664 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
080774 Technologia przetwórstwa mięsa / | 080775 Technologia przetwórstwa mięsa / | 080776 Technologia przetwórstwa mięsa / | 080777 Technologia przetwórstwa mięsa / | 080778 Technologia przetwórstwa mięsa / | 80778 II Knaurs Buch der modernen Statistik / | 080779 Technologia przetwórstwa mięsa / |
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.