Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Żywność modyfikowana genetycznie : korzyści i zagrożenia : pytania i odpowiedzi / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Hanny Wysockiej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Wydaw. Naukowe PTTŻ, 2002.Description: 29, [2] s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371081146
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147121 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000057898
Total holds: 0

Debata zorganizowana w dn. 12 grudnia 2001 r. przez Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, w ramach Projektu Unii Europejskiej Flair Flow Europe IV, współorganizator - Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, "Wszechnica Żywieniowa w SGGW".

Bibliogr. s. 28.