Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; aut. Stanisław Berger [et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301139471
- 8301139544
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0100852 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 13 | Dostępny | 1000121084 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081925 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 11 | Dostępny | 1000060523 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147176 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 10 | Dostępny | 1000058254 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080909 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 9 | Dostępny | 1000058098 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080908 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 8 | Dostępny | 1000058097 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080907 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000058096 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080906 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000058095 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080910 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000058094 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080911 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000058093 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080905 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000058092 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080904 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000058091 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080903 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000058090 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106312 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 1 | 1 | Dostępny | 1000091770 |
Liczba zamówień: 0
Stanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych.
Bibliogr. przy rozdz.
Indeks.