Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; aut. Stanisław Berger [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301139471
- 8301139544
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0100852 (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000121084 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081925 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000060523 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147176 II (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000058254 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080909 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000058098 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080908 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000058097 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080907 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000058096 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080906 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000058095 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080910 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000058094 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080911 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000058093 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080905 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000058092 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080904 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000058091 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080903 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000058090 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106312 (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Available | 1000091770 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Stanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych.
Bibliogr. przy rozdz.
Indeks.