Microbiology of frozen foods / ed. by R. K. Robinson.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0853343357
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 126703 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Checked out | 09.10.2028 | 1000058139 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
126699 II A revision of the phacidiaceae and related anamorphs / | 126700 II Starch production technology / | 126701 II Bakery specialities / | 126703 II Microbiology of frozen foods / | 126705 II Ogólna technologia żywności. Cz. 1 / | 126707 II Sprawy ludzkie / | 126708 II Ćwiczenia laboratoryjne z podstaw konstrukcji maszyn / |
Bibliogr. przy rozdz.
Indeks.