Chemia żywności / Zdzisław Sikorski [et al.] ; red. nauk. Zdzisław Sikorski.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1988.Description: 351, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301070366
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 01 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133077 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 163308 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000128001 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 061170 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000071033 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 127071 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000058544 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
