Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia i analiza produktów z owoców i warzyw : wybrane zagadnienia / Jan Oszmiański.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 474Publication details: Wrocław : Wydaw. Akademii Rolniczej, 2002.Description: 140 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8387866296
NUKAT: zz2002916011Inne nry kontrolne: (OCoLC)749303429 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147297 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000058721
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studenów Wydziału Nauk o Żywności studiów dziennych i zaocznych.

Oszmiański, Jan.