Poradnik zasad higieny dla osób zatrudnionych w procesie produkcji i obrocie żywnością / Roman Lutyński, Helena Ciborowska.
Material type:
TextPublication details: Kraków : Europex, 2003.Description: 165 s. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8386568062
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147343 II (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000059054 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147305 II (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000058798 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147304 II (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000058799 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081223 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000058669 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081222 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000058670 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081221 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000058671 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 80-81.
