Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Poradnik zasad higieny dla osób zatrudnionych w procesie produkcji i obrocie żywnością / Roman Lutyński, Helena Ciborowska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Europex, 2003.Description: 165 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386568062
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147343 II (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000059054
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147305 II (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000058798
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147304 II (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000058799
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081223 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000058669
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081222 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000058670
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081221 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000058671
Total holds: 0

Bibliogr. s. 80-81.