Poradnik zasad higieny dla osób zatrudnionych w procesie produkcji i obrocie żywnością / Roman Lutyński, Helena Ciborowska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8386568062
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147343 II (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000059054 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147305 II (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000058798 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147304 II (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000058799 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081223 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000058669 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081222 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000058670 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081221 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000058671 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 80-81.