Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.Edition: Wyd. 4Description: 535, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320428572
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081407 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000059337
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081406 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000059338
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 01 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000059339
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147326 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000059030
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081404 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000058829
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Podręcznik dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych.